HandMade @ Koirafanitus 

Nukkekotituotteemme ovat kokonaan meillä valmistettuja tai omaa maahantuontiamme. Useimmat .tuontiesineet tuunataan meillä entistä ehommiksi ennen kauppaan ilmestymistään. Nukkemiettiset.blogspot.fi -blogissa kerrotaan tuotteitamme käyttävistä Nukke-Miettisistä sekä tuotteidemme valmistamisesta ja on siellä askarteluohjeitakin. Lilsäksi löydät meidät somesta www.facebook.com/koirafanitus ja instasta @nukkemiettiset.

Meiltä löytyy myös jääkaappimagneetteja koirakuvilla (yli 500 erilaista + kissoja ja hevosia), koira-aiheisia tulitikkuaskeja (yli 540 erilaista + kissoja ja hevosia), sekä tekstimagneetteja, Kaikissa on Liisa Kukkasen ottamat valokuvat ja tuotteet on valmistettu omin käsin yksin kappalein. 


P.S. Pahoitteluni siitä, että tuotekuvat esiintyvät kaupassa varsinkin tuotteen omalla sivulla niin isona ja menevät epäselväksi. Tämä johtuu Webnoden asetuksista, jotka pakottavat kuvat tiettyyn heidän päättämäänsä kokoon ja saavat laadun pilattua, valitettavasti. Tuotteissani kuvat ovat laadukkaita..